Täällä kävimme viime sunnuntaina.  Sinne on elokuun alussa (muistaakseni) avattu uusi lasten leikkipuisto ja se oli meillä vielä näkemättä.  Sää oli erittäin kaunis vuoriretkelle, siispä jo aamusta aikaisin lähdimme liikkeelle.  Menimme auotlla 8 kilometrin päähän ja sieltä sitten hissillä ylös.

Hissit olivat nyt pienet 4-6 henkeä vaan mahtuu niihin.  Minulle hieman kauhun paikka, kun ne heiluvat tuulessa "kivasti" 

Leikkipaikka on n 1930 metrin korkeudessa.

Siellä pikkuhytit keikkuu, hieman ovat puiden värit jo muuttuneet värikkäämmiksi

Siinä se "ihanuus" on, alustoilla missä oli rullat alla lapset laskivat rööriä pitkin alas , hirvittävää vauhtia. Minä tyydyin katselemaan.

Näköalat olivat kyllä huimaavat

Aikuisiakin oli ajateltu, lapset laskee ja vanhemmat ottavat aurinkoa

Tuolla takana jossain on Itävalta

Talvella täällä voi lasketella tai laskea kelkalla monet monet kilometrit.  Paikka on suunniteltu niin että myös rullatuolilla pääsee siellä kulkemaan.

Nälkähän siellä tuli kaikilla niin lähdimme syömään ja ennenkuin pääsimme ravintolaan asti tyttö onnistui niksauttamaan kätensä :S kiipeillessään. Ruokailu meni just just ja sitten minä lähdin tytön kanssa alas hissillä. Autossa oli tukisidetta käteen, poika meni vielä jonkun kiipeilyjutun tekemään isänsä kanssa.

Olimme sitten kotona aikaisemmin kuin oli tarkoitus. Mutta ehdittiin sentään vähän ulkoilla ja miehen kanssa kävimme vielä illansuussa lenkillä kylällä, että riittämiin oli liikuntaa lopulta sille päivälle.

Tytön käsi on vaan nyrjähtänyt, niksahtanut.  Nyt jo paljon parempi, kitaratunti piti perua kuitenkin kun on oikea käsi vielä kyseessä.

Kuvat saa suuremmiksi klik klik klikkaamalla.