1984643.jpg

Mieli on paljon pirteämpi tänään :)  Olen jopa ollut pihalla pitkään, tosin en kyllä saanut sitä lehtikasaa pois kun oli kaikkea muuta tärkeää tekemistä;) Vaihdoin pupujen aitaukseen uuden sadesuojan ja muutenkin vähän korjailin häkkiä , sahasin pari puuta talon takaa ja sen semmoista . Tuollaisista hommista minä tykkään, jätin mieluummin pyykkivuoren silittämättä. No edestäänhän sen löytää ;)

Aamupäivällä käytiin ostamassa lapsille uudet kengät talveksi.  Kyllä on vaikeaa löytää 11 veelle tytölle kenkiä jotka ei olisi liian  aikuismaisia kun koko on jo  41 ;) ja niillä pitäisi pystyä kävelemäänkin jonkun matkaa ja jos lunta tulee niin pitää olla tarpeeksi pitkävartiset ja sellaiset jotka eivät heti kastu. No löydettiin kuitenkin kengät kovalla etsimisellä, pojalle olikin helpompi saada kengät. Vaikka hänelläkin on jo koko 39.  Me olemme selvästi isokenkäisiä:)

Huomenna sitten menemme patikoimaan kun on luvattu hyvää säätä. Tänään olikin aamusta tosi pilvistä ja muutama sadepisarikin tippui alas. Mutta lämmintä on kuitenkin, yli 20 astetta.

Kohta saunomaan ja sitten tehdään jotain hyvää ruokaa ja tuijotetaan vaikka televisiota jos ei muuta keksitä ;)