Tänä aamuna oli - 13 astetta ollut ihan aamusta  ja kun lähdimme lasten kanssa koulubussille oli asteen laskenut, mutta lumi NARSKUI kenkien allaNauru  En muista milloin olisin kuullut lumen narskuntaa viimeksi. Tänä talvena tämä ainakin oli eka kerta. Pienestä sitä ihminen voi ilostua. Poskia nipisteli ihan kuin kunnon pakkasella konsanaan, voi autuutta.

Meidän tiemme on edelleen mukavan liukas, keskellä kyllä voi hyvin kävellä.Minulla tuli ihan hiki lopulta kun takaisin kotiin pääsin,  nyt päivällä kävin jo heittämässä toisen keikan. Otin samalla Valokuvatorstaihin kuvan.. ja sitten nähtävästi minulla meni kamera RIKKI Itku
Tulee vaan ihan omituista kuvaa nyt, monen monta kuvaa meni ihan pieleen pah pah....Jokunen kuva sentään onnistui kuitenkin.Ennustetta tulevasta auringonpaisteesta ja ilma onkin todella upea , aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta.

Eilen illalla kumpikin lapsista valitteli sitä että kouluun pitää lähteä.  Illalla he laittoivat uudet herätyskellonsa kuitenkin soimaan ja meidän unikeko poikakin nousi aamulla reippaasti ylös kun sain kellon napsauttaa kiinni ;) Jospa näin herääminen sujuisikin mukavammin.
Ja kuulemma koulussa oli ollut tosi kivaa.

Itse olen jatkanut joulukoristeitten siivoamista ja muutenkin vähän laittanut kotia ojennukseen- lomalla oltiin vähän kuin pellossa ;))