Susannelta sain tällaisen haasteen.

Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Ripustan pyykit ensin ekalle narulle sitten takimmaiselle ja jos tarvis niin siihen väliin.

2. Nukun talvisin villasukat jalassa(no on minulla yleensä  muutakin kuin ne ;))

3.  Sammuttelen valoja koko ajan, ärsyynnyn kun palavat turhaan.

4. Jos olen lähdössä matkalle tarkistan tuhanteen kertaan että matkaliput ja passi on mukana.

5. Tarkistan myös iltaisin aina että pankkikortti on rahapussissa, en voi nukkua jos en ole sitä tehnyt. Pelkään aina että olen unohtanut sen jonnekkin.

NO en tiedä oliko nämä niin omituisia juttuja, paitsi ehkä tuo viimeinen:)

 

Sitten ne 10 Veetä :) Sain kirjaimen Elegialta :)

Vuori:  Ennen minulla oli takissa vaan vuori , nyt niitä ympärillä kymmenittäin ja rakastan niitten jylhiä piirteitä. Ne kuuntelevat kun puhun niille, eivätkä väitä koskaan vastaan ;)

Vadelma:  Rakastan vadelmia suoraan pensaista syötyinä, parhaita ovat villivadelmat. Hillona niistä enää sitten niin tykkääkkään.

Viltti:  Lämmin, punainen jonka sisällä on ihana nukkua päikkäreitä.

Viini:  Lasillinen viiniä on parasta mitä tiedän, se auttaa tuomaan hyvän unenkin(jos jättää sen lasilliseen) ja mikä parasta se on myös tutkitusti terveellistä sydämmelle.

Vilkas: Siitä tulee mieleen seitsemän pientä kääpiötä ja Lumikki, yksi lempi saduistani.

Viina:  Se on viisasten juoma, sanotaan. En ole kyllä nähnyt yhtää viisasta ihmistä joka on juonut sitä liikaa. Huonoja muistoja lapsuudesta tulee mieleen.

Vene: Se on kesällä pakollinen järvellä, ihanaa soutaa tyynessä vedessä. Soutamisen opin jo ihan pienenä lapsena.

Varma: Tästä muistan ikuisesti pojan joka oli luokallani kansakoulussa, ihmettelin aina miten voi Varma voi olla niin varma kaikesta:)

Vilu:  Ikävä tunne josta kärsin nykyään enempi kuin ennen. Eiköhän veri enää kierrä niin vilkaasti vai mistäköhän johtuu.

Viha:  Rakkaus ja viha kulkevat käsi kädessä. Jos lakkaa vihaamasta jotakin niin rakkauskin loppuu. Lisään tähän että kyllä uskon rakkautta olevan myös ilman vihaa. Tämä on vihanpurkaus koskee vain yhtä suhdetta elämässäni. Joka näköjään vieläkin välillä kummittelee minulle. 

En siirrä näitä meemejä kenellekkään erityisesti, saa ottaa mukaansa kuka haluaa ja jaksaa.