1971745.jpg

Meidän päärynäpuu on hassunmallinen :) Se on vielä niin hento ja pienikin. Ennen tässä paikalla oli tosi iso päärynäpuu, myrsky vaan repäisi sen juurineen maasta v 2002. Tosin tämäkin tekee jo päärynöitä, pieniä mutta mehukkaita.

1971740.jpg

Tämä koivu istutettiin v 2003 kun muutimme tänne, halusimme palasen Suomea tännekkin;) Hyvin on kasvanut, kohta saa ottaa suojaverkon jo pois. Verkot on pakko laittaa  saksanhirvien takia pieniin puihin. Haluaisin niin männynkin tänne, niistä vaan nuo hirvet tykkäävät vielä enemmän, miehen isä on yrittänyt joskus kasvattaa mutta rikkoivat verkonkin ja puu meni parempiin suihin heti pienenä.

1971743.jpg

Koivu ei vaan vieläkään ole kovin kirkkaanvärinen, tuleekokaan.  Aika näyttää.

Eilinen päivä vietettiin ihan kotosalla, mitä minä nopsasti kävin kaupassa ja kirjastossa. Dee oli kipeänä, päätä särki ja oli huono olo koko päivän:(  Nyt kuulostaa että olisi jo terve ;) Eilen oli velipojalla pitkä päivä kun ei ollut kaveria nahistelemassa eikä leikkimässäkään:)

Tänä aamuna on helikopteri jyllännyt tässä ihan lähellä, siltatyömaalle tuo jotain tavaroita. Mutta ei tarvitsi kyllä ihan niin läheltä meidän taloa lentää, luulin jo että tulee sisälle asti.

Ja minä nukuin pitkästä aikaa koko yönä heräämättä :)))  Sitä ei ole tapahtunut kuukausiin. Kyllä tuo uni on vaan niin tärkeää. Olotila on ihan erilainen nyt.