Olin lauantaina kaupungissa ostoksilla yksikseni, menin junalla niinkuin aina. En halua sinne ruuhkaan mennä auton kanssa. Mies vei minut junalle sentään ettei tarvinnut kävellä asemalleNauru  Kun tulin takaisin osuin samaan vaunuun nuorisoryhmän kanssa, sellaisia poikia jotka pukeutuvat housuihin joissa haaraväli on polvissa ja lippikset täytyy olla vinossa juuri oikeaseen ilmansuuntaan, mikä se sitten onkaan .  EI pojissa mitään vikaa, MUTTA se musiikki Yllättynyt Jouduin kuuntelemaan reilut puoli tuntia sellaista hiphopräpräpmusiikkia,mitä liekään. Oikeasti ajattelin tunkea jo nenäliinan palasia korviin, en vaan jaksa enää tuollaista kuunnella.  Ristin käteni jo ettei vaan oma poikani ala tykkäämään siitä musiikista .

Aikoinani olin pakotettu kuuntelemaan vanhimman poikani musiikkia, Heviä Hymy Ja sehän on vielä musiikkia tuohon verrattuna ja tykkään itsekkin hevymusiikista.

Tämä vielä menee, siinä on mukana myös kansanmusiikkia;)

Tänään oli aivan ihana aurinkoinen päivä, kävimme sunnuntaikävelyllä miehen kanssa. Lapsia ei saanut liikahtamaan tänään mihinkään , he lepäävät kuulemma kun taas alkaa koulu huomenna *huoh*

Saatte tyytyä vielä vanhoihin otoksiin, mutta luulempa että tällä viikolla käy matka kamerakauppaan :))