1942571.jpg

Lauantaina alkoi matkani Luzerniin jo aikaisin aamusta, ennen klo 8 nousin tähän pieneen punaiseen ja aloin 2,5 tunnin matkani tapamaan ystävääni Annea. Parin junanvaihdon jälkeen bongasinkin hänet ja tytöt aseman kellon alla.

Huonona turistina minulla jäi kamerakin kotiin ;) Jospa jotain kauniita kuvia kuitenkin tulee tänne jossain vaiheessa ;)

Oli tosi ihana nähdä taasen , johan edellisestä tapaamisesta oli melki vuosi aikaa. Juttua riitti ja kunnon turistina kävelimme jalat linttaan, välillä kävimme kyllä tankkaamassa että jaksettiin uudellen tallata muitten joukossa. Turisteja oli riittämiin Luzernissa, siellä on kyllä tosi paljon kaikkea kaunista katseltavaa. Varsinkin siellä järven vierustalla oli tosi ihana kävellä. Oli ihana onnistunut päivä, piristi mieltä kovasti. 

Kotona olin sitten klo 20 jälkeen, mies oli asemalla vastassa väsynyttä matkaajaa;) Lapsillakin oli ollut äitiä ikävä kun olin ihan yli 12 tuntia poissa näkyvistä:) Mies oli vienyt lapset Churiin museoon ja Mäkkiin syömään päivällä:) Meillä lapset tykkää käydä museoissa.

Tänään on todella kaunis päivä, aurinko pitkästä aikaa tuli esiin jo heti aamusta. Yleensä on aina ollut tosi suimuista aamupäivät ainakin.  Mutta yö onkin ollut kylmä ja pakkasen puolella tässä meilläkin.

Saunotaan varmasti vielä illalla, kun minulta se jäi eilen väliin ja lapsetkaan eivät olleet käyneet.

Suuret kiitokset Annelle kivasta lauantaipäivästä !