ja juo kuravettä päälle.  

Kerroin tämän lorun lapsille joitten mielestä se oli kummallinen ja poika kysyi ensin "mikä on silli?" Että hyvin muistetaan suomenkielisiä sanoja.

Mutta tämä ei ole aprillia, meillä on kevätsää ollut jo eilisestä lähtien. Aurinko paistaa heti aamusta, tänään oltiin jo aikaisin plussan puolellakin ja päivällä lämpötilat nousevat jo tuonne 15-17 asteeseenkin ja ylikin.

Kaksi päivää olen mennyt kieli vyön alla, varsinkin eilen.  Kävin aamusta heti klo 8 hammaslääkärissäkin ja selvisin hengissä :) Minulla oli uuden hammaslääkärin etsiminen kun edellinen lopetti.  Lähti paikka hampaasta niin pakko oli uusi löytää ja oli kyllä todella ihana lääkäri, muutenkin kuin ulkonäöllisesti ;)  Sen verran jännitykseltäni huomioin että oli vasenkätinenkin. Sehän on tärkeä havainto.

Tytölle on saatu kenkiä kaksi paria ja kahdet housut. Ostosreissukin meni hyvin kun olimme kahdestaan. Seuraavaksi menen pojan kanssa , hänkin tarvitsee uusia vaatteita ja kengät.

Ostin itselle kamerarepunkin..

Se selässä viiletän tulevalla uudella pyörälläni kuvaamaan ;) Aamuaurinkokin paistaa ihanasti olkkariin.

Sitten vielä hurahdin kukkiakin ostamaan

Molempia ostin 10 kappaletta ja ison multasäkin. Mies toi säkin jo partsille odottamaan istutusintoani.

Ja sitten KYSYMYS multasormille ja viherpeukaloille.  Mikä kukka viihtyisi täysin varjoisessa paikassa tai ehkä sinne ihan hetken aamusta paistaa aurinko.  Meidän keittiön toiset ikkunat ovat takapihan suuntaan ja siellä on ulkopuolella hyvänkokoinen ikkunanreuna, muurattu. Siinä olisi kukille hyvä paikka ja ne näkyisivät kivasti sisällekkin.  Yleensä minulla on siellä muita koristuksia, mutta nyt haluaisin kukkia.